Сънародник на Бруно Фернандеш се пошегува за трансфера му в Юнайтед


Сънародник на Бруно Фернандеш се пошегува за трансфера му в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2428 0

Звездата на Уулвърхемптън Диого Жота се пошегува, че Бруно Фернандеш е блокирал трансфера му в Манчестър Юнайтед през лятото. „Червените дяволи“ са един от тимовете, свързвани с португалския нападател.

23-годишният Жота прави силен сезон с екипа на „вълците“, като има 15 гола и 6 асистенции в 37 срещи през този сезон. Португалският национал заяви, че е очарован от интереса към него, но се пошегува, че сънародникът му Бруно Фернандеш е взел неговият номер на „Олд Трафорд“. „Като за начало аз съм 18-ти номер, а сега Бруно Фернандеш също е 18-ти, тъй че ще си имаме проблеми“, каза Жота запитан за интереса към него от Юнайтед пред ‘Record’. „Шегувам се, разбира се. Винаги е приятно да видиш името ти да бъде свързвано със световноизвестни клубове, но също така знам, че това не е най-важното нещо. Вижте какво се случва сега с тази пандемия“, добави Диого Жота.

Португалският национал кара трети сезон с екипа на Уулвърхемптън. Преди това той носеше цветовете на Порто и Атлетико Мадрид. А ето на кое място попадна Бруно Фернандеш сред най-добрите трансфери във Висшата лига през настоящата кампания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички