Стилиян Петров засипа с похвали Астън Вила за старта във Висшата лига


Стилиян Петров засипа с похвали Астън Вила за старта във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

971 0

Бившият капитан на Астън Вила Стилиян Петров коментира представянето на тима от началото на сезона. Българинът е възхитен от добрите игри на бирмингамци, които започнаха с 4 поредни победи, включително и впечатляващото 7:2 срещу шампиона Ливърпул.

"Това бе много позитивен старт на сезона. Имахме 100% успех - четири от четири - момчетата играеха много добре. Постигнаха много голяма победа срещу Ливърпул, беше вълнуващо за гледане. Това бе спектакъл на атакуващия футбол, а ние вкарахме някои страхотни голове. Единственото разочарование бе загубата в последния кръг, но смятам, че Лийдс игра много силно. Бяха много организирани и по-остри, а ние не успяхме да се нагодим към техния стил. Но като цяло смятам, че това е позитивен старт за Вила, за феновете и за всички свързани с клуба", заяви Стилиян пред TEAMtalk.

"В по-общ план трябва да кажа, че Баркли е страхотно попълнение за клуба. Той е много силен играч, който помага за сваляне на напрежението от Грийлиш, защото в последните години всички погледи бяха насочени само към него и той трябваше да носи цялата отговорност. Бъдещето изглежда вълнуващо. Имаме и много млад нападател, който е гладен да се докаже във Висшата лига - Оли Уоткинс. Той започна сезона много силно. Вкара няколко гола и създава положения. Ще ми е любопитно да видя с колко гола ще завърши в края на кампанията. Гледайки резултатите не само в Премиър лийг, но и в другите големи първенства, смятам, че ни очаква доста интересен сезон", каза още Петров.  А наскоро Стилиян Петров призна, че е време отново да се върне във футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички