Сравниха Адам Лалана с мюзикъл от 2017 година след изявите му срещу Арсенал


Сравниха Адам Лалана с мюзикъл от 2017 година след изявите му срещу Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

1063 0

Адам Лалана може да не направи асистенция, или да не отбеляза гол, но беше изключително важен и полезен за своя Ливърпул при победата над Арсенал с 3:1 на "Анфийлд".

Бившият играч на Саутхямптън демонстрира добра форма през почти целия сезон, като снощи изтича над 12 километра, направи 57 точни паса и бе най-неуморният в състава на Юрген Клоп.

Бившият играч на Ливърпул Дани Мърфи определи английския национал за един от най-добрите на терена вчера, като му е направило впечатление играта на халфа с и без топка. Мърфи не пропусна да разгледа най-вече третия гол на мърсисайдци, когато Жоел Матип блокира удар в наказателното поле, а топката се озова в Лалана. Последният изчака своите съотборници, след което с външен фалц изведе Дивок Ориги по десния фланг, а белгийският таран асистира на Джорджино Вайналдум за 3:1.

"Това се случи в последните секунди на мача, а енергията, която видяхме у Лалана беше нещо страхотно за "червените". Вижте как спря, огледа се, изчака своите, а след това направи този пас. Играе чудесно и с двата крака и с всеки изминал мач се превръща в най-важния играч за Ливърпул", коментира Мърфи, като по-рано направи интересна игра на думи с името на играча на Ливърпул наричайки центъра на терена "LALAna LAND", съпоставяйки го с мюзикъла Ла Ла Ленд (La La Land).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички