Спорна дузпа попречи на Уест Хям да влезе в топ 4


Спорна дузпа попречи на Уест Хям да влезе в топ 4

1144 0

Лондонското дерби между Челси и Уест Хям не излъчи победител и срещата между тях от 31-я кръг на английската Висша лига на "Стамфорд Бридж" завърши при резултат 2:2.

Мачът беше изключително динамичен, като в 17' гостите откриха с феноменален гол на Ланцини, разписал се с удар от 20 метра. Все пак Сеск Фабрегас с прекрасно изпълнение на пряк свободен удар изравни.

В 60' Анди Керъл се появи на терена и още с първото си докосване успя да отбележи, след като беше изведен сам срещу Куртоа от Дмитрий Пайет.

Решаващият момент дойде в 88', когато Лофтус-Чийк беше фаулиран пред наказателното поле, но реферът отсъди дузпа в полза на Челси. Фабрегас беше точен - равенство 2:2.

След това равенство "чуковете" пропуснаха възможността да влезнат в топ 4 поне за 24 часа, защото при победа щяха да изместят Манчестър Сити, събирайки актив от 53 точки. За сметка на това те остават пети с 51.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички