Гуус Хидинг вече реши коя от звездите в Челси не му трябва


Гуус Хидинг вече реши коя от звездите в Челси не му трябва
Снимка: Getty Images/Guliver

2559 0

Мениджърът на Челси Гуус Хидинк няма намерение да използва Сеск Фабрегас, освен ако самият играч не успее да се докаже пред холандския специалист в тренировъчния процес на лондончани. До това заключение достига таблоидът "Дейли Мирър", който се позовава на източниците си в клуба.

Испанският халф започна като титуляр срещата срещу Уотфорд (2:2), но беше заменен още на почивката, а срещу Манчестър Юнайтед дори не беше в групата на шампионите. Причината за това е предпочитанието на холандеца да играе с двама типични дефанзивни халфа, а Фабрегас трябва да се бори за мястото си в предни позиции.

Формата на Сеск през сезона е много слаба и досега Хидинг не е видял причина да залага на испанеца в титулярния състав. Това може да наложи на играча да си търси нов отбор още през януари, тъй като отпадането му от стартовия състав може да означава, че няма да играе за Испания на Евро 2016.

Според приближени до играча, той иска да остане в Челси и да се докаже, след като беше с ключова роля през миналия сезон за шампионската титла. Към Фабрегас обаче има интерес от страна на Милан и Ювентус, така че през януари, ако не е успял да си върне титулярното място, може да избере и да напусне "Стамфорд Бридж".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички