Петър Чех в Арсенал? Моуриньо даде категоричния си отговор


Петър Чех в Арсенал? Моуриньо даде категоричния си отговор

3327 0

Желанието на Жозе Моуриньо е Петър Чех да остане в Челси, за да могат "сините" да разполагат с двама класни вратари, когато през следващия сезон се атакува отново титлата и Шампионска лига.

Чешкият национал, който изкара десетилетие на "Стамфорд Бридж" иска да напусне след края на сезона, тъй като загуби титулярното си място за сметка на Тибо Куртоа, който се завърна от Атлетико Мадрид през лятото. Най-сериозният претендент за подписа му е Арсенал, но Специалния няма никакво намерение да го продава. Или поне не на отбор от Висшата лига.

"Ако зависи от мен, Петър остава. Въпреки неговото желание да си тръгне? Определено да. Клубът е по-важен от всеки играч, а Челси има нужда от двама добри вратари. Без Чех нямаше да спечелим титлата и решение №1 е той да остане при нас.

Все пак има вариант той да си тръгне и, ако това стане, няма да е в отбор от Англия. Просто не желая да играе за друг английски отбор. Но пък аз съм само мениджър, а той значи много за нашия отбор и нашите фенове. Заслужава всичко, което пожелае. Така че ако клубът реши да го продаде, аз ще приема това решение", каза Моуриньо по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички