Специалния: Дойдох да създам нова ера на Челси


Специалния: Дойдох да създам нова ера на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1376 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че силните години на тима от предния му престой вече са в миналото. Специалния има желание да започне на чисто и се надява, че този сезон отборът ще започне да печели трофеи.

"Имах невероятно преживяване в четири различни първенства. Дойде един момент, в който се замислих къде ми е било най-хубаво? Къде искам да работя? Къде искам да остана? Така взех решение и се завърнах в Англия. Защо Челси? Положението е различно от първия ми престой. Може да се каже, че бе свършила ерата на Челси и аз имах възможност да се захвана с нов проект. Отборът има нужда от едно построяване наново. Трябва ни нов отбор. Необходими са няколко години, за да може Челси да има онзи успех от преди години. Шефовете ме поканиха точно заради това. Разбрах ясно идеите им и започнах работа", заяви португалският специалист.

"Вече тече вторият ми сезон, откакто се завърнах и да видим дали няма да започнем да печелим разни неща. Ако го направим, ще е страхотно", каза още Моуриньо. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички