Солскяер: Слуховете за Де Хеа са абсолютно грешни


Солскяер: Слуховете за Де Хеа са абсолютно грешни
Снимка: Getty Images/Guliver

1004 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отрече слуховете за напускане на вратаря Давид де Хеа. Норвежкият специалист заяви, че слуховете около испанския страж са "абсолютно грешни". Де Хеа пропусна последните три мача на тима, което разбуди духовете около неговото бъдеще.

В момента Де Хеа е под карантина след като се завърне от Испания, където пътува по случай раждането на първото му дете. Така в срещата с Уест Хем ще стартира Дийн Хендерсън. Бившият страж на Шефилд Юнайтед допусна само един гол в срещите с Кристъл Палас, Манчестър Сити и Милан, в които получи шанс.

30-годишният Де Хеа е оценяван на 25 милиона евро. Испанският национал има 29 мача във всички турнири през този сезон. Давид де Хеа пази за "червените дяволи" от лятото на 2011 г., като замени на поста Едвин ван дер Сар. С екипа на Манчестър Юнайтед Де Хеа е шампион на Англия, носител на ФА Къп и Купата на Лигата, трикратен носител на Къмюнити Шийлд и победител в Лига Европа.

А кой е смятан за фаворит за подписа на вратаря, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички