Солскяер: След такава загуба трябва да се погледнем в огледалото


Солскяер: След такава загуба трябва да се погледнем в огледалото
Снимка: Guliver/GettyImages

1231 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че „червените дяволи“ трябва да се огледат в огледалото след вчерашната унизителна домакинска загуба срещу Тотнъм с 1:6. Юнайтед претърпя най-тежкото си домакинско поражение във Висшата лига от 9 години насам, а Солскяер пое вината за загубата.

Манчестър Юнайтед игра повече от час с човек по-малко след червен картон на Антони Марсиал и Тотнъм се възползва от това, като по две попадения на Хюн-Мин Сон и Хари Кейн и по едно от Танги Ндомбеле и Серж Орие донесоха победа на Жозе Моуриньо срещу бившия му клуб. „Унизително е, вината е моя. Това не е Манчестър Юнайтед“, заяви Оле Гунар Солскяер пред „Скай спортс“. „Не печелиш мачове, като правиш индивидуални грешки и се представяш по този начин. Не бяхме дори близо до успеха. Днес беше най-лошият ми ден в Манчестър Юнайтед. Не мога да кажа нищо повече. Когато допуснеш загуба като тази, трябва да се погледнеш в огледалото“, заяви норвежкият специалист.

След вчерашната загуба вече почти всички в Манчестър Юнайтед са на мнение, че отборът се нуждае от още нови попълнения. „Червените дяволи“ са свързвани с късни трансфери на Единсон Кавани и Алекс Телес от Порто. А ето кой уругвайски талант е на път да подпише с Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички