Солскяер се сопна на Рио Фърдинанд: Не Кристиано Роналдо e човекът, който тренира играчите


Солскяер се сопна на Рио Фърдинанд: Не Кристиано Роналдо e човекът, който тренира играчите
Снимка: Getty Images

6528 0

По-рано през седмицата Манчестър Юнайтед изненадващо загуби от Йънг Бойс на старта на груповата фаза в Шампионска лига и бившият защитник на тима Рио Фърдинанд изрази притесненията си във връзка с това, че според него Кристиано Роналдо е този, който изземва ролята на треньора Оле Гунар Солскяер.

Фърдинанд визираше една конкретна ситуация след смяната на CR7, когато камерите го уловиха да крещи към игрището и бе сметнал, че Роналдо раздава команди...

"Рио отново говори за неща, от които наистина не разбира. Трябваше да има жълт картон за Мартинс Перейра, защото събори Неманя Матич. И Бруно, и Кристиано внезапно скочиха и бяха до мен. Те бяха там за кратък момент и извикаха на съдията. Но след това и двамата седнаха", заяви Солскяер на пресконференция и добави:

"Знаем, че в тази техническа зона е разрешен само един човек и това съм аз или Майкъл Карик, Мик Фелан или Кийрън Маккена. Това беше просто импулс на момента, Перейра трябваше да бъде изгонен, така че нямам проблем с тях да проявят някаква емоция и след това да се върнат местата си. Не е той (б.р. - Роналдо) човекът, който тренира играчите, не", категорично заяви треньорът на Манчестър Юнайтед.

Първата загуба на "червените дяволи" след завръщането на Кристиано породи много спекулации и на Острова открито започнаха да говорят за смяна на старши треньора. Ето кои са 3-те големи имена, които медиите в Англия спрягат за наследник на норвежеца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички