Солскяер: Реакцията на феновете към Погба ще е...


Солскяер: Реакцията на феновете към Погба ще е...
Снимка: Guliver/GettyImages

5370 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, говори по време на предсезонната подготовка на тима. Според него, въпреки че звездата на тима - Пол Погба, неведнъж заяви желанието си да премине в друг клуб, феновете на "червените дяволи" ще приветстват французина, ако остане на "Олд Трафорд" и през следващия сезон.

"Нашите фенове знаят какво Погба е дал на клуба и какво още може да даде. Очевидно, има малцинство от хора, които не мислят така. Пол винаги се е държал на ниво в съблекалнята - това може да бъде потвърдено както от мен, така и от играчите. Той никога не е бил проблем, дори и за секунда. Просто сме благодарни, когато се представя добре, както го прави" - заяви Солскяер.

В момента Манчестър Юнайтед са в САЩ, където участват в приятелския турнир Международна купа на шампионите. Сезонът за "червените дяволи" започва на 11-ти август с дербито срещу Челси от първия кръг във Висшата лига на Англия. А кой е играчът на Юнайтед, който е на път да се превърне в най-скъпоплатения за своя пост, както и да придобие капитанската лента - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички