Солскяер потвърди, че защитник напуска Юнайтед


Солскяер потвърди, че защитник напуска Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

5579 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, призна, че защитникът на отбора Крис Смолинг пътува до Италия, за да финализира преминаването си под наем в Рома.

„Това дойде в последните няколко дни, тази възможност за Крис. Разбира се, че седнахме вчера и го обсъдихме. В момента разполага с шестима играчи на тази позиция. Не мога да обещая титулярно място на Крис. Той е в самолета и смятам, че ще се наслади на престоя си там", заяви Солскяер.

Според британските медии Юнайтед са се съгласили 29-годишният бранител да акостира на „Олимпико“ за сумата от 3 млн. евро. Английският национал пристигна на „Олд Трафорд“ от Фулъм през 2010 и миналата година подписа нов договор до юни 2022 с опцията за допълнителна година. Норвежкият наставник очаква и Матео Дармиан, който изигра едва 13 мача за Юнайтед след пристигането си през декември 2017, да напусне клуба преди края на трансферния прозорец в Европа на 2 септември.

Феновете на Манчестър Юнайтед пък показаха какво е мнението им за най-скъпия играч в историята на клуба Пол Погба. Снимка от действията на запалянковците може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички