Солскяер: Не мога да повярвам, че през 2019 година говорим за расизъм


Солскяер: Не мога да повярвам, че през 2019 година говорим за расизъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1802 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер е останал крайно разочарован от расистките нападки, отправени към халфа на тима Пол Погба след пропуснатата дузпа в мача с Уулвърхемптън в понеделник.

"Пол е добре, той е силен характер и тези неща го правят още по-силен. Не мога да повярвам, че през 2019-та година говорим за расизъм. Хората приемат фалшива идентичност в социалните мрежи. Има толкова много Оле Гунар Солскяер в социалните мрежи и аз знам, че те не са мен. Ръководителите трябва да направят нещо за тези хора, които разпространяват омраза. Честно казано ми е мъчно за тях, явно имат сериозни проблеми, за да се държат така", коментира Солскяер на днешната си пресконференция.

Норвежецът разкри, че отново ще даде шанс на Погба да изпълнява дузпи, въпреки този пропуск. "Сигурен съм, че пак ще видите Погба да вкарва дузпа за Манчестър Юнайтед. Продължаваме да тренираме дузпи и Маркъс (Рашфорд) и Пол продължават да са нашите изпълнители. Между тях няма никакъв спор по този въпрос", допълни Солскяер.

Междувременно Манчестър Юнайтед предложи нов договор на контузен защитник (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички