Представители на Ман Юнайтед и Twitter ще имат среща заради расистките обиди към Погба


Представители на Ман Юнайтед и Twitter ще имат среща заради расистките обиди към Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

2017 0

Представители на Манчестър Юнайтед и Twitter ще се срещнат в следващите няколко седмици, за да обсъдят расистките обиди, насочени към Пол Погба след гостуването на Уулвърхемптън в понеделник вечер.

Французинът стана обект на расизъм в социалните мрежи, след като пропусна дузпа при резултат 1:1 на „Молиню“, като впоследствие бе подкрепен от съотборниците си Хари Магуайър и Маркъс Рашфорд, които призоваха Twitter да вземе мерки срещу виновните. „В следващите няколко седмици, представители на Туитър ще се срещнат с Манчестър Юнайтед, Kick it Out и други цивилни обществени собственици, заинтригувани да се запознаят с проактивната работа, която Туитър върши, за да адресира расизма в социалните мрежи срещу определени футболисти в Обединеното Кралство“, сподели говорител на Туитър за Sky Sports.

„Винаги сме пазили отворен и здравословен диалог с нашите партньори в това пространство, но знаем, че трябва да направим повече, за да защитим нашите потребители. Расисткото поведение няма място в нашата платформа и ние строго го порицаваме. Към този момент, очакваме с нетърпение да работим по-близо с нашите партньори, за да развием споделените решения заедно. Междувременно, ние ще продължим да упражняваме мониторинг на ситуацията и ще вземем сериозни мерки, ако дадено съдържание е в нарушение с нашите правила“

След мача Уулвърхямптън - Манчестър Юнайтед мениджърът на гостите Оле Гунар Солскяер пък обяви кой ще изпълнява дузпите в тима му. Повече по темата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички