Солскяер не гарантира, но вярва, че Погба ще остане в Юнайтед


Солскяер не гарантира, но вярва, че Погба ще остане в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1496 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира темата с Пол Погба и дали той ще остане в отбора и през следващия сезон. Световният шампион с Франция е свързван с трансфер в Реал Мадрид, като се смята, че е лично желан от Зинедин Зидан.

"Във футбола нищо не може да се гарантира, но смятам, че Пол ще остане с нас. Мога да ви кажа, че той е твърдо решен сега да успее с Юнайтед. Мога да кажа, че гарантирам, че остава, но в живота никога не се знае. Той остава лидер в съблекалнята, но не бива да забравяме, че е човешко същество", заяви Солскяер.

По-рано днес се появи информация, че Мино Райола, е отменил насрочена среща с ръководството на "червените дяволи", на която е трябвало да се обсъди въпроса за подновяването на договора на полузащитника, съобщава английското издание "Сън". Райола се опитва да уреди трансфер на своята звезда в тима на Ювентус или Реал Мадрид, смятат още медиите на Острова. Напоследък се заговори за конфронтации между мениджъра на "дяволите" Оле Гунар Солскяер и Пол Погба.

Междувременно в щаба на Реал Мадрид са сигурни, че ще успеят да привлекат Пол Погба и Еден Азар на "Бернабеу", повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички