Солскяер е категоричен, иска Кавани да остане в Юнайтед


Солскяер е категоричен, иска Кавани да остане в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2219 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че клубът има всички намерения да удължи договора на Единсон Кавани на "Олд Трафорд". Кавани подписа едногодишна сделка през октомври с възможност за още един сезон - и 33-годишният играч впечатли толкова много Солскяер, че клубът вече проучва възможността за удължаване на престоя му.

"В момента изглежда, че му остават няколко години, така че не бих казал нищо друго. Той оказа голямо влияние, когато дойде тук. Нека се съсредоточим върху подобряването на всички, но му остават няколко години. Той е толкова педантичен и професионален, навиците му и всичко около него, показва защо е имал кариерата, която има. Дори на възрастта, в която е сега, той е един от най-силните играчи, които имаме".

Кавани вкара четири гола в 13 участия, откакто пристигна от Пари Сен Жермен. Той е ограничен до само четири старта като титуляр, докато той възстановява своята форма, след като през лятото тренира самостоятелно.

"Той определено е за титуляр. Вероятно ще започва в повече игри като титуляр. Първото нещо, което ме попита, когато говорих с него, беше дали може да носи номер 7. Когато се замислите за историята на кариерата му и опита му, личността му от разговора, който проведох с него, и когато го гледах преди, не беше съмнение, че може да се справи с тази фланелка".

Наскоро пък се появиха информации, че Манчестър Юнайтед може да отмъкне бранител, силно желан от Ливърпул (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички