"Беше невероятно": Почетино се обясни в любов на Артета преди дербито Челси - Арсенал


"Беше невероятно": Почетино се обясни в любов на Артета преди дербито Челси - Арсенал
Снимка: Getty Images

772 0

Наставникът на Челси - Маурисио Почетино, говори за британските медии преди лютото лондонско дерби срещу Арсенал в събота (21 октомври). Аржентинският специалист похвали работата на Микел Артета и сподели, че между двамата има огромно уважение. В същото време, 51-годишният наставник разясни и за контузените в своя състав.

Коментарът на Почетино

Респект към Арета

Артета и Почетино играха заедно в Пари Сен Жермен, като и двамата пристигнаха във френската столица през 2001 година и изградиха голямо приятелство. Тази връзка продължава и до днес и двамата се уважават изключително много.

"Беше невероятно. От първия ден, когато той пристигна в Париж, ние пристигнахме заедно, прекарвахме време заедно. Това беше невероятна история и за мен, не ме изненадва какво прави в момента, защото той беше треньор още на 17-годишна възраст", сподели Поч.

"Той беше треньор и повярвайте ми, беше наистина, наистина добър с преценката си и по начина, по който виждаше футбола. Не ме изненада, той все още е много млад и се подобрява от ден на ден. Той може да стане един от най-великите мениджъри в света".

Контузиите в Челси

"Броя е аут. Той има леки болки в едното коляно, но това е другото коляно, а не онова, на което бе скъсал кръстните връзки. Има още няколко човека, които ще прегледаме днес и утре сутринта. Смятам, че Беноа Бадиашил може да бъде на пейката, но той все още не е готов за цял мач", сподели още аржентинецът.

Ето какво каза и Микел Артета преди лютото лондонско дерби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички