Смъртни заплахи валят към играч на Арсенал


Смъртни заплахи валят към играч на Арсенал

1832 0

След новината за контузията на Джак Уилшър феновете на Арсенал (или поне част от тях) буквално обезумяха, след като разбраха, че контузията на английския национал се дължи на неговия съотборник Габриел Паулиста.

По време на тренировка бразилският защитник се е сблъскал с халфа, който е популярен с това, че се контузва редовно и играе рядко. Сега Уилшър ще отсъства 8 седмици, а за това е обвинен Паулиста.

Част от феновете на "артилеристите" в социалните мрежи започнаха да пращат смъртни заплахи на кариоката, като някои от тях звучат просто потресаващо.

"Напусни ш**ания ми клуб, Габриел, ще убия семейството ти. Благодаря ти, че съсипа кариерата на Джак и мечтата ми за титла. Кълна се в Бога, ако те видя, ще те убия" - 21ArsenalFC

"Да искаме тази п***а в отбора е престъпление. Мертезакер е 10 пъти по-добър футболист от него, освен това не контузва ш****ите си съотборници" - Sam

"Отивай си в Бразилия, ш****як, очаквам още утре да те пратят в Барнет" - анонимен. 

Разбира се, има и нормални фенове, които оправдават постъпката на Паулиста, който инцидентно е контузил Уилшър. И в момента обаче продължават да валят смъртни заплахи към играча от обезумели, уж "фенове" на Арсенал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички