Смесени чувства в лагера на Англия за употребата на ВАР


Смесени чувства в лагера на Англия за употребата на ВАР
Снимка: Guliver/GettyImages

1062 0

Разнопосочни коментари излязоха от лагера на английския национален отбор относно употребата на системата за видео повторения (ВАР) в контролната среща с Италия миналата вечер.

На "Уембли" миналата вечер "трите лъва" не успяха да стигнат до победа, след като Лоренцио Инсиние изравни в края от дузпа, отсъдена след консултация на рефера Дениз Айтекин със системата за повторения. Първоначалното решение на съдията бе, че нарушение на Джеймс Тарковски срещу Федерико Киеза няма.

"Големият проблем е, че играчите и феновете не знаят какво се случва. Но системата е такава, каквато е. Ще се използва на Световното първенство, така че трябва да свикнем с нея. Никой обаче не знае какво се случва и освен това отнема време. Мисля, че все още има проблеми със системата", коментира нападателят на Англия Джейми Варди, който отбеляза гола за домакините.

Според капитана на тима Ерик Дайър използването на ВАР е минало доста по-добре, отколкото в мача между Тотнъм и Рочдейл за ФА Къп по-рано тази година. "Мисля, че мина доста по-добре, отколкото в предишни случаи, така че нямам забележки към това, както и към времето, което отне. Когато съдията е взел решение, с или без употребата на ВАР, трябва просто да го приемеш", каза Дайър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички