Случаен гол, куп пропуски и Ван Перси провалиха Юнайтед на "Олд Трафорд"


Случаен гол, куп пропуски и Ван Перси провалиха Юнайтед на "Олд Трафорд"

1216 0

Манчестър Юнайтед допусна 3-а поредна грешка по пътя си към подпечатване на място в Шампионска лига през следващия сезон. "Червените дяволи" напълно разочароваха своите фенове и на "Олд Трафорд" загубиха безславно от Уест Бромич Албиън, поставяйки мястото си в топ 4 на карта.

20-кратните шампиони доминираха през целия двубой, но в крайна сметка трябваше да се задоволят със загубата, и то по доста нелеп начин.

В 63' Крис Брънт пробва директен обстрел на вратата, а там Олсон подложи крак, вклинен в стената, а топката промени посоката си, заблуди Де Хеа и влетя в мрежата.

Последваха три страхотни пропуска на Робин Ван Перси, който освен това изпусна и дузпа в 74'. На терена пък се появиха ди Мария и Фалкао, а Манчестър Юнайтед заигра само с един защитник, но до равенство така и не се стигна след отлични изяви на Михил - 0:1 за Уест Бромич.

Манчестър Юнайтед записва 3-а поредна загуба за пръв път от края на 2001 година, докато в същото време вече над 287 минути нямат гол, което е най-дългата суша от 2009 година насам.

Разликата с Ливърпул пък стана само 4 точки 3 кръга преди края, като "червените" дяволи имат две тежки гостувания на отбори, борещи се за своето спасение. Възпитаниците на Луис Ван Гаал са с актив от 65 точки. Уест Бромич се отдалечи на 7 пункта от зоната с изпадащи отбори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички