След загубата от Саутхемптън: Разочарованият Томас Тухел посочи какво липсва на Челси


След загубата от Саутхемптън: Разочарованият Томас Тухел посочи какво липсва на Челси
Снимка: Getty Images

819 0

Старши треньорът на Челси Томас Тухел заяви, че отборът му трябва да подобри играта си възможно най-бързо, допълвайки, че в момента не е много трудно "сините" да бъдат победени.

Късно снощи столичани загубиха визитата си на Саутхемптън с 1:2 и имат само 7 точки в своя актив от максимално възможни 15 след първите 5 кръга.

"Не знам дали притеснен е правилната дума, но абсолютно не обичам да губя, а днес беше вторият път от началото на сезона. Мисля, че в момента не е нужно много, за да бъдем победени и точно това не ми харесва", каза наставникът на Челси пред "BT Sport".

"Липсва ни твърдост, за да печелим тези гостувания. Същото беше и срещу Лийдс (б.р. - 0:3 в третия кръг), когато изпуснахме няколко положения и след това загубихме баланса си и бяхме наказани. Сега вкарахме, но след това допуснахме изравняване от статична ситуация. Бяхме отпуснати в защита, а и не реагирахме както трябва".

"За да печелиш гостуванията, не е достатъчно да играеш само 20-25 минути на желаното ниво. Прекалено лесно допускаме съперниците да ни извадят от равновесие и да ни объркат. Това се случи и днес, и срещу Лийдс. Трябва да разберем причините и да намерим решенията възможно най-бързо", добави още Томас Тухел.

*В следващия кръг на Острова Челси приема Уест Хям в столично дерби (3 септември, 17:00 часа), а Саутхемптън гостува на Уулвърхемптън (3 септември, 17:00 часа).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички