Добро начало и лош край: Стърлинг вкара, но Челси допусна кошмарен обрат


Добро начало и лош край: Стърлинг вкара, но Челси допусна кошмарен обрат
Снимка: Getty Images

1628 0

Английският гранд Челси допусна кошмарен обрат и загуби от Саутхямптън с 2:1 като гост в мач от петия междинен кръг във Висшата лига. "Сините" поведоха в резултата с гол на Рахим Стърлинг, но много скоро след това "светците" вкараха две попадения и обърнаха мача.

Стърлинг се разписа в средата на първото полувреме, но само пет минути по-късно халфът на Саутхямптън Ромео Лавия успя да изравни за домакините. В продължението на първата част пък Саутхямптън стигна до пълен обрат след гол на Адам Армстронг.

През втората част Челси разочарова с представянето си и не създаде почти нищо опасно пред противниковата врата на "Сейнт Мери". Саутхямптън дори имаше няколко положения да вкара и трети гол, с който да подсигури победата си, но в крайна сметка мачът завърши при резултат 2:1.

Това е второ поражение за Челси от началото на новия сезон, като тимът събира седем точки след пет изиграни мача. Толкова има и Саутхямптън, който обаче има един отбелязан гол повече от "сините" и се нарежда с една позиция по-напред в подреждането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички