Sky Sports потвърди следващия мениджър на Манчестър Юнайтед


Sky Sports потвърди следващия мениджър на Манчестър Юнайтед

2435 0

След като BBC пусна ексклузивна информация, че Луис Ван Гаал ще бъде уволнен в някой от следващите дни (най-вероятно неделя) и ще бъде заменен от Жозе Моуриньо, другата голяма медия на Острова - Sky Sports, потвърди новината.

По информация на телевизията, Жорже Мендеш е потвърдил пред източник на медията, че във вторник ще лети за Манчестър, за да финализира сделката, която ще направи Специалния мениджър на "червените дяволи".

ВИДЕО: Шокиращата реакция на Ван Гаал след гола на Лингаард

Така, двата най-сериозни източника на информация потвърдиха в събота вечер, че от следващата седмица Жозе Моуриньо се завръща към треньорската професия, поемайки пряк конкурент на бившия си тим Челси.

Самият Жозе винаги се е надявал да наследи сър Алекс Фъргюсън начело на тима, но тогава ръководството на тима предпочете Дейвид Мойс. Сега португалецът има шанс да върне славните времена на "Олд Трафорд", след като в последните 3 години отборът спечели само ФА къп.

BBC информира: Бъдещето на Ван Гаал е решено преди финала за ФА къп

Що се отнася до Луис Ван Гаал, напълно възможно е холандецът да се пенсионира. Неведнъж той е казвал, че по всяка вероятност ще сложи край на треньорската си кариера след края на контракта си в Манчестър Юнайтед.

По принцип, бившият треньор на Байерн, Аякс, Барселона и АЗ има договор за още една година, но той ще бъде прекратен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички