Сари превръща най-опитния си играч в "дух"


Сари превръща най-опитния си играч в "дух"
Снимка: Getty Images/Gulliver

885 0

Британското издание "The Telegraph" пише днес, че служителите в Челси са изключително изненадани от начин, по който мениджърът Маурицио Сари се отнася към най-опитния си играч. Капитанът на Челси Гари Кейхил не получава никакъв шанс за изява, а на няколко пъти вече се коментират и шансовете му за напускане на "Стамфорд Бридж".

33-годишният бранител бе изваден от групата за мача с Малмьо в Швеция, като изданието твърди, че Кейхил е бил шокиран, когато не видял името си в списъка. В новината пише още, че служителите в клуба, които са прекарали повече време на "Стамфорд Бридж" са шокирани от начина, по който италианският специалист се отнася към капитана на отбора. В клуба дори тайно наричали централния защитник "дух".

Английският футболист е спечелил всичко възможно в клуба - от Висшата лига до ФА Къп и от Шампионска лига до Лига Европа. През този сезон той е играл обаче в само един мач на "сините" и когато договорът му изтече след края на сезона, той почти сигурно ще си търси нов тим на Острова.

САРИ ПОЛУЧАВА ДВА ШАНСА, ЗА ДА ЗАПАЗИ РАБОТАТА СИ В ЧЕЛСИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички