Гуардиола иска играч на Реал Мадрид за заместник на Давид Силва


Гуардиола иска играч на Реал Мадрид за заместник на Давид Силва
Снимка: Getty Images/Guliver

6530 0

Ситуацията около Иско в Реал Мадрид продължава да се следи изкъсо от мениджъра на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола. Той не се е отказал от идеята на привлече халфа и да играе под негово ръководство.

Давид Силва вече съобщи, че това ще бъде последният му сезон с "гражданите" и Гуардиола вярва, че сега е точният момент да привлече испанския национал. Пристигането пък на Еден Азар на "Сантяго Бернабеу" съвсем намали шансовете на Иско за игрово време, особено като титуляр.

От "белия балет" не искат да се разделят с Иско, но при изгодно предложение биха се съгласили. Мадридчани вече направиха трансфери за малко над 300 млн. евро и ще трябва да направят изходящи поне за около 100 млн. евро. Сумата, която ще поискат за Иско е около 80 млн. евро и тя се явява посилна за "гражданите". Договорът на Иско с Реал е до 2022 година, като самият той многократно е изявявал желание да остане в клуба, но тепърва може да има и ново развитие.

Гуардиола имаше голям интерес към още един доказан играч, но трансферната му сума го отказа от сделката. Повече по темата вижте в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички