Скоулс смята, че Юнайтед ще завърши в топ 4


Скоулс смята, че Юнайтед ще завърши в топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

1292 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс смята, че тимът ще успее да си осигури място в топ 4, след като оставащите мачове на отбора до края на сезона изглеждат леки. „Червените дяволи“ се намират на 5-тата позиция във Висшата лига при спирането на шампионата през март месец заради пандемията от коронавирус.

Клубната легенда Скоулс е оптимист, че бившият му отбор ще завърши сезона силно, особено след като Маркъс Рашфорд и Пол Погба се завърнаха от дългосрочни контузии. „Мисля, че ако я нямаше тази пауза, определено щяхме да финишираме в топ 4. Сега не се знае в каква форма ще бъдат играчите. Но смятам, че ще се справим. Има големи играчи, които се връщат в отбора, не разполагахме с Маркъс и Пол преди паузата. Трябва да изчакаме и да видим, но смятам, че Манчестър Юнайтед има шанс за топ 4. Три точки зад Челси са нищо. Нашата програма изглежда доста добра. Стискам палци да си върнем формата от преди паузата и да спечелим място в Шампионската лига в края на годината“, каза Пол Скоулс пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

Тимът на Оле Гунар Солскяер бе в серия от 11 мача без загуба във всички турнири преди временното прекратяване на Висшата лига. „Червените дяволи“ се надяват да довършат започнатото на 19-ти юни, когато те подновяват битката в Англия с гостуване на Тотнъм. А ето защо Манчестър Юнайтед не е спечелил Шампионската лига повече пъти при сър Алекс според Пол Скоулс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички