Скоулс: Играта на Манчестър Юнайтед е жалка


Скоулс: Играта на Манчестър Юнайтед е жалка
Снимка: Getty Images/Guliver

1378 0

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс остро критикува тима на Луис Ван Гаал, наричайки стилът на игра на отбора жалък и без достатъчно стремеж към атака.

Скоулс вярва, че сегашният състав на "червените дяволи" не поема достатъчно риск в предни позиции. "В момента ми е трудно да гледам отбора на Ван Гаал с някакво голямо удоволствие. За да победиш противника, трябва да атакуваш, а за да го правиш, трябва да рискуваш. Прекалено малко от играчите в настоящия състав са готови да го правят.", не спести критиките си той и добави: "Като полузащитник в Манчестър Юнайтед, трябваше да пращам топката напред и да, понякога не се получаваше. Това не винаги означава да изработиш готово положение за нападателите"

"Беше ли лесно? Не, но ние играехме за Юнайтед. Не се и предполагаше да бъде такова.", сподели Скоулс.

Все пак той не смята, че всички футболисти на "Олд трафорд" са прекалено предпазливи: "В сегашния състав Анхел Ди Мария поема повече риск от всички останали, но за негово съжаление, не се получава."

Скоулс не скри и възмущението си от това, че доказан голмайстор като Уейн Рууни играе в средата на терена за сметка на Радамел Фалкао и Робин Ван Перси. "Уейн може да играе навсякъде на терена. Но ако Ван Гаал не мисли, че Рууни е по-добра опция в нападение от тези двамата, това наистина е голям проблем."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички