Ситуацията "Давид Де Хеа"


Ситуацията "Давид Де Хеа"

2406 0

Финален щурм на Реал Мадрид за Давид Де Хеа няма да има, прогнозират медиите в Испания. Въпреки че от Острова има десетки информации за параметри по сделката между "кралския клуб" и Манчестър Юнайтед, такава най-вероятно няма да има в следващите 13 часа. 

Разликата в исканото от "червените дяволи" и сумата, предлагана от "белия балет", е много голяма, като "белите" дават 25 милиона евро, а Луис Ван Гаал и компания настояват за поне 40, въпреки че испанският страж има договор за още 10 месеца с тима от "Олд Трафорд". 

Флорентино Перес няма желание това лято да се разделя с подобна сума, след като вече бяха пръснати около 100 милиона евро за нови попълнения. 

Освен това предприемачът вече е сключил сделка с Де Хеа, който има подписан 5-годишен договор. Освен това самият национал има гарантирани 10 милиона евро, ако остане още година на "Олд Трафорд" и след това се присъедини към Реал Мадрид без трансферна сума. 

Луис Ван Гаал упорито иска да се отърве от Де Хеа, който все още няма мач през новия сезон. Бившият играч на Атлетико обаче е категоричен, че или ще отиде на "Сантяго Бернабеу", или ще остане при 20-кратните шампиони за още един сезон. 

Трансферният прозорец в Испания затваря в 01:00 часа в нощта на 31-и август срещу 1-и септември. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички