Синът на Вишай Шриваданапрабха обеща да продължи делото на баща си


Синът на Вишай Шриваданапрабха обеща да продължи делото на баща си
Снимка: Getty Images/Guliver

1039 0

През изминалия уикенд се разигра огромна драма в Англия. Босът на Лестър Вишай Шриваданапрабха загина, след като хеликоптерът му се разби до "Кинг Пауър Стейдиъм". 

"Бих искал да благодаря на всички от сърце за подкрепата. Това, което се случи, ме накара да разбера колко важен бе баща ми за толкова хора по света. Трогнат съм от факта, че той е имал място в сърцето на огромен брой хора. Горд съм, че имам такъв изключителен баща. Той ми завеща тази важна мисия и аз ще продължа делото му. Знам, че ще имам подкрепата за това. Благодаря още веднъж за думите ви и за милите думи.

Отдавна научих от баща ми как да бъда силен и да се грижа за семейството си. Той обичаше своето семейство. Той превърна Лестър в едно голямо семейство. Нищо няма да го направи по-горд от това да види, че всички в изграденото от него семейство се подкрепят в този труден период. Той ме напусна, като ми завеща да продължа делата му. Ще направя всичко възможно, за да съхраня големите му мечти", написа в официалния син синът на Вишай Шриваданапрабха - Айяват.

ИГРАЧИТЕ НА ЛЕСТЪР ОТКАЗАХА ДА ЛЕТЯТ СЪС САМОЛЕТ ЗА МАЧА С КАРДИФ

Няколко дни след трагедията в социалните мрежи се появи видео от катастрофата, при която загинаха пет души, един от които бе босът на "лисиците". Видео от трагедията може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички