Давид де Хеа говори за целите пред Манчестър Юнайтед и влиянието на Кристиано Роналдо


Давид де Хеа говори за целите пред Манчестър Юнайтед и влиянието на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1955 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа даде интервю пред "Sky Sports", в което говори за очакванията си за сезон 2021/22, целите пред "червените дяволи" и влиянието, което Кристиано Роналдо оказва на клуба след завръщането си:

"През лятото привлякохме отлични футболисти и в момента разполагаме с добър отбор. На първо място сме в първенството и се борим за победа във всеки мач, но е трудно, защото това е най-оспорваният шампионат в света".

"Нашата цел е да играем за големите трофеи - за титлите във Висшата лига и Шампионската лига. Искаме да спечелим всичко и аз мисля, че разполагаме с отбора, който може да го направи. Феновете също ни оказват огромна подкрепа и смятам, че сме в отлична позиция", заяви испанецът.

"Във Висшата лига винаги има много сериозна конкуренция, та ще видим какво ще се случи. Ние сме съсредоточени върху следващия мач и се опитваме да се подготвим по най-добрия възможен начин. Влагаме еднакво количество енергия и на тренировките, и в мачовете".

"Влиянието му е огромно и се радвам, че той отново си е у дома. Малко са футболистите, които пристигат на дадено място със статута на клубна легенда. Той е невероятен и се радвам, че ще работим заедно", бе коментарът на Де Хеа за CR7.

"Както вече казах, сега имаме много широчина в състава и футболисти с огромен опит като Кристиано, Рафаел Варан, Хуан Мата и мен самия. Има вероятност тази година да бъде много успешна за Юнайтед", прогнозира стражът на Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички