Ще се откаже ли Саул Нигес от Челси: Брат му даде категоричен отговор!


Ще се откаже ли Саул Нигес от Челси: Брат му даде категоричен отговор!
Снимка: Getty Images

3109 0

Откакто се присъедини към Челси, Саул Нигес е изиграл само 11 мача за лондончани, в голяма част от които се е появявал като резерва. До този момент бившият играч на Атлетико Мадрид може да се похвали само с 1 аситенция, но неговият брат не смята, че е редно да се говори за провал:

"Той е реалист и никога не си е мислел, че ще му бъде лесно в Англия. Саул е нов играч, който се бори за мястото си в отбора, който спечели Шампионска лига", каза Джонатан Нигес пред "The Sun" и добави:

"На всичкото отгоре, полузащитата на Челси е на най-високо ниво и е, може би, най-силното звено в тима. Но брат ми не е човек, който хвърля кърпата лесно. Той обича предизвикателствата и е упорит. Когато има някаква идея в главата си се бори докато не я постигне".

"Мога да уверя всички в Челси, че неговите мисли са насочени към клуба. Няма никакво намерение да се отказва и просто чака своя шанс. Знам колко отчаяно иска да играе и да впечатли всички, а в същото време знам и на какво е способен".

"Сезонът е дълъг, но той знае, че треньорът ще му даде шанс и когато това се случи, аз съм сигурен, че Саул ще бъде на най-доброто си ниво", каза още братът на 27-годишния футболист.

*Манчестър Сити, Ливърпул, Челси - има ли значение кой е лидер на Острова по Коледа за крайното класиране през месец май? Разберете в линка!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички