Ще има ли трансфер на Димитър Бербатов във Висшата лига?


Ще има ли трансфер на Димитър Бербатов във Висшата лига?
Снимка: Guliver/Getty Images

3872 0

Днес е последният ден от трансферния прозорец през януари, като досега не са сключени кой знае колко интересни сделки. За сметка на това се появи информация, че Димитър Бербатов може да се завърне във Висшата лига, само ден след като навърши 36 години.

Ето и как се развива ситуацията около бившия голмайстор на Тотнъм и Манчестър Юнайтед и може ли действително да се озове в Уест Хям:

00:00 - Информациите за случващото се с Димитър Бербатов стихнаха. Очаква се по-късно тази нощ или утре да има повече информация за делата на българския голмайстор в Англия и кой отбор иска да го привлече.

22:00 - Все още няма яснота кой е мистериозният тим, с който Бербатов преговаря. Появиха се няколко информации, които пращат Митко в Хибърниън или Рейнджърс, които са част от Висшата  лига в Шотландия.

21:33 - Отборите продължават да търсят подсилване в последните минути. Скромният Саутенд има нужда от нападател, но играе в Лига 1. Възможно ли е това да е клубът, който ще привлече Бербатов?

21:00 - по-рано днес Рафаел Бенитес каза, че Нюкасъл ще бъде активен в последния ден на трансферния прозорец. Основната цел на тима Адрос Таусенд няма да премине на "Сейнт Джеймсис Парк". Бербатов продължава е актуален за "свраките"

20:00 - По последни информации Уест Хям и Съндърланд няма да привличат нови играчи до края на деня. По всяка вероятност отборът, с който преговаря Бербатов, е в Чемпиъншип.

19:19 - Sky Sports отрази новината, че Димитър Бербатов е в Лондон. Засега обаче не се споменава кой е отборът, с когото ще преговаря.

19:01 - Репортерът на "The Times" Гари Якуб написа, че нито един от трите отбора не преговаря с Бербатов. Кой тогава е тимът, който иска 36-годишният нападател?

18:30 Трансферът на Бербатов в Уест Хям изобщо не е сигурен. Трябва да се отбележи, че мениджърът Славен Билич информира сутринта, че повече сделки няма да бъдат склювани днес. Въпреки това тези негови думи бяха казани сутринта пред "Скай Спортс", още преди да стане ясно, че Бербатов ще пътува за Лондон.

18:11 Астън Вила все още е в играта за Бербатов - причината за това е очакван трансфер на Ашли Уилямс в Бърнли, пишат в Бирмингам.

18:00 НОВ ПРЕТЕНДЕНТ ЗА БЕРБАТОВ - според информация на "Gong" това е Нюкасъл, който е лидер в Чемпиъншип.

17:30 Източници твърдят, че са видели Бербатов на Термина 3 на летище Хийтроу.

17:00 Бирмингамци спазариха нов нападател, но не е Бербатов. "Виланите" ще платят 9 милиона паунда за нападателя на Братфорд Скот Хоган.

16:00 Другият основен претендент за подписа на Бербатов е Астън вила.

15:00 Един е отборът от Висшата лига, който проявява интерес към нападателя. Това е Уест Хям, който има остра нужда от голмайстор с оглед проблемите в атака в последните 6 месеца.

13:00 Няколко отбора от Англия проявяват интерес към Димитър Бербатов. Минути по-късно стана ясно, че българският стрелец заминава за Лондон, където ще води преговори заедно със своя агент Емил Данчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички