Ясен е английският отбор, който иска Димитър Бербатов


Ясен е английският отбор, който иска Димитър Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver

9413 0

Мениджърът на Уест Хям Славен Билич може и да обяви, че "чуковете" няма да привличат повече играчи през януари, но не каза нищо за свободни агенти. Именно това е надеждата на всички в България, след като стана ясно, че именно лондонският тим е привикал нападателя за преговори.

По-рано днес стана ясно, че голмайстор №1 в историята на националния ни отбор е отпътувал за Лондон, където ще преговаря за своето бъдеще. Той е без клуб от май месец насам, но в Англия се присетиха за него, само ден след като навърши 36 години.

"Чуковете" се разделиха с Димитри Пайе, което лишава отбора от креативността на френския плеймейкър, а в последните години над 14 нападатели се изредиха в лондонския тим, но без особен успех. Сега може би е ред на Бербатов да пробва късмета си, особено с оглед на честите контузии, които получава Анди Керъл.

В Англия говорят, че другият клуб, който се интересува от Бербатов, е Астън Вила. Както е известно, със статут на легенда там се ползва Стилиян Петров, който може да помогне за осъществяването на подобен трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички