Шокиращ фаворит за подписа на Гарет Бейл


Шокиращ фаворит за подписа на Гарет Бейл
Снимка: Getty Images/Gulliver

1508 0

Родният Кардиф Сити ще предложи договор на Гарет Бейл с цел да опита да привлече уелския офанзивен футболист за предстоящия сезон. Бързоногият футболист е с изтичащ контракт с Реал Мадрид в края на тази кампания, а агентът му Джонатан Барет потвърди, че деветгодишния престой на Бейл в Испания ще приключи през това лято.

Бъдещето на футболиста е неясно, като се изрече, че и Арсенал може да предложи шокиращо предложение към 32-годишния уелсец, но е малко вероятно той да приеме тази оферта.

Интерес към Бейл има от бившия му клуб – Тотнъм Хотспър, който е яростен съперник на „артилеристите“ и трудно може да се предвиди, че той ще предпочете Арсенал, ако случайно има оферта от Тотнъм.

Местен букмейкър в Англия свали ставките за следващ отбор на Гарет Бейл до 2,50, като с този коефициент са именно Тотнъм и Кардиф Сити. Нюкасъл е след тях с 9, докато преминаване в клуб от МЛС се котира на 10 коефициент.

Бейл има едва седем мача за Реал Мадрид през този сезон, за който има 106 гола и 67 асистенции в 258 мача от 2013-а насам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички