Шок за Гуардиола: Две от звездите му в атака мислят за трансфер


Шок за Гуардиола: Две от звездите му в атака мислят за трансфер
Снимка: Guliver/GettyImages

2889 0

Отборът на Манчестър Сити преживя истински шок през тази седмица, след като трябваше да напусне турнира Шампионска лига в 1/4-финалите за втора поредна година. Тимът на Хосеп Гуардиола бе изхвърлен след уникална драма в реванша с Тотнъм, който завърши при резултат 4:3 на стадион "Етихад".

"El Chiringuito TV" твърди, че след поражението в тима част от играчите са заговорили за напускане през лятото. И причината за това е неуспеха на европейската сцена.

От телевизията твърдят, че най-големият удар по Гуардиола е желанието на Лерой Сане да си тръгне от "Етихад". Другият важен играч, който мисли за напускане е Габриел Жезус. При бразилеца обаче разочарованието е по-голямо заради факта, че той все по-рядко получава шанс за изява в тима на английския шампион.

По-рано този месец испанският мениджър направи разкритие, че друга от звездите му иска да си тръгне през лятото. Повече по темата може да четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички