Шест играчи на Манчестър Сити в Отбора на сезона във Висшата лига


Шест играчи на Манчестър Сити в Отбора на сезона във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1234 0

Манчестър Сити очаквано доминира в Отбора на сезона във Висшата лига, избран от Асоциацията на професионалните футболисти в Англия. "Гражданите" имат шест представители в единайсеторката, която се гласува от техните колеги в елита на Англия. В тима има по двама представители на Манчестър Юнайтед и Тотнъм, докато Ливърпул е представен от своя голмайстор Мохамед Салах.

В идеалния отбор на сезона на вратата застава Едерсон (Манчестър Сити), а пред него са трима негови съотборници - Рубен Диаш, Джон Стоунс и Жоао Кансело. Четвъртият защитник в тима е Люк Шоу от Манчестър Юнайтед.

В халфовата линия попада звездата на "червените дяволи" Бруно Фернандеш, както и Илкай Гюндоган и Кевин Де Бройне от Манчестър Сити, като белгийският национал е единственият, който попада в Отбора на сезона за втора поредна година. В нападение са избрани дуото от Тотнъм Хюн Мин Сон и Хари Кейн, както и Мохамед Салах.

Междувременно стана ясно каква сума са готови да извадят от Манчестър Сити, за да привлекат Хари Кейн (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички