Шегува ли се? Пеп Гуардиола не смята за сигурно мястото на Сити в Топ 4


Шегува ли се? Пеп Гуардиола не смята за сигурно мястото на Сити в Топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

1301 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола не е сигурен, че отборът ще завърши в Топ 4 в края на сезона, мвъпреки че стартира с 6 победи в първите 6 кръга на Висшата лига и общо 10 поредни победи във всички турнири.

"Не съм мислил какво може да се случи в началото на сезона. Ние се фокусирахме върху подготовката ни и след това използвахме събраната увереност в наша полза. Започнахме да играем мач за мач и победите дойдоха", коментира Пеп, цитиран от 'Goal".

Първи проблем за Пеп - голямата му звезда се контузи

"Честно казано, класиране за Шампионската лига догодина ще бъде много трудно. Манчестър Юнайтед игра наистина много силно срещу Лестър, Ливърпул също играе на ниво. Това важи за Тотнъм, Челси и Арсенал. Евертън загуби сега, но също е много, много силен отбор.

Сега мислим за Селтик и след това се съсредоточаваме в мача с Тотнъм. В края на кампанията ще видим какво е било нивото ни и дали сме били по-добри от нашите противници или не", добави каталунският наставник.

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички