"Ей, л**но! Това не ти е Северна Корея или Афганистан"


"Ей, л**но! Това не ти е Северна Корея или Афганистан"
Снимка: Guliver/GettyImages

7488 1

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е лайно като човек. Това мнение изрази агентът на Яя Туре - Дмитри Селюк, в поредното си интервю пред английска медия. В последните дни той не млъква, след като каталунският специалист обяви, че няма да пуска халфа, докато агентът не се извини за поведението си.

Селюк обаче мина в офанзива и вече няколко дни не спира с нападките към Гуардиола. Сега той скочи и на клуба, че не е редно ръководството да оставя Пеп да прави каквото си поиска с Яя Туре.

"Шефовете на Манчестър Сити трябва да кажат на Гуардиола: „Яя е част от нашето семейство“. Как е възможно той да говори по такъв начин за Туре? Не е коректно да се прави така", заяви Селюк, цитиран от вестник „Сън“.

ОСТРАТА АТАКА НА СЕЛЮК КЪМ ГУАРДИОЛА

"Не е коректно да се отказваш просто така от играч, който е топ класа. Това е решение на Гуардиола – той е добър треньор, като личност е пълно л**но!.

Обикновено човек не може да вземе такова решение. Това е Англия, не Северна Корея или Афганистан. Тук хората обсъждат дали нещо е правилно или не, имат собствено мнение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички