Сеск се прицели в немислимо постижение, Специалния държи Челси на земята


Сеск се прицели в немислимо постижение, Специалния държи Челси на земята
Снимка: Guliver/Getty Images

2853 0

Лидерът по асистенции в Англия, а и в Европа, Сеск Фабрегас е убеден, че новият му тим Челси не само може да спечели всичко в Англия, но да направи немислим за английски тим куадрупъл през настоящия сезон.

В момента лондончани са на първо място в Премиършип, преминаха с лекота груповата фаза в Шампионска лига, продължават за Купата на Лигата след победа с 3:1 над Дарби и са в играта за ФА къп.

Сеск, който прави един от най-силните сезони в кариерата си, настоя след вчерашния бой над "козлите", че е видял достатъчно от отбора, за да вярва, че "сините" могат да спечелят всичко този сезон.

"Наслаждавам се на това да играя в този отбор - имаме много силен състав, който иска да псечели всичко. Можем да станем още по-добри, убеден съм в това, и го знаем. Всички сме фокусирани върху играта си.

Искаме и 4-те трофея. Времето ще покажем колко добър ще ни е сезона, но определено притежаваме таланта, дисциплината и куража да спечелим всичко. Това съм видял до момента в Челси", коментира Фабрегас след победата над Дарби. 

В същото време обаче Жозе Моуриньо се разграничи от казаното от испанеца, като се изрепчи на медиите.

"Преди няколко седмици говорихте как ще останем непобеди - не успяхме. Сега пък говорите за куадрупъл. Трябва да стоим здраво съпили на земята", лаконичен беше по темата Специалния.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички