Сесар Аспиликуета се разправи с недоволен фен на Челси (ВИДЕО)


Сесар Аспиликуета се разправи с недоволен фен на Челси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1830 0

Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета бе в центъра на събитията при загубата на отбора му от Арсенал с 2:4 изминалата вечер (20.04). Испанецът отбеляза гол, а в края на срещата коства мача на "сините", след като игра с ръка в наказателното поле и бе отсъдена дузпа за "топчиите". Това далеч обаче не бе края на вечерта за защитника. 

След последния съдийски сигнал камерите хванаха как Аспиликуета влиза в спор с недоволен фен на "Стамфорд Бридж". Няма яснота какво са коментирали двамата, но определено не са си разменяли любезности. 

"Не бях част от тази разправа и не знам какво точно се е случило, но разбирам разочарованието на нашия привърженик напълно", заяви треньорът на "сините" Томас Тухел след мача.

Лондончани се намират на третата позиция във Висшата лига с актив от 62 точки. Те са с пет точки пред градския си съперник Тотнъм и с мач по-малко. През уикенда им предстои още едно лондонско дерби срещу отбора на Уест Хям у дома.

Ето още информация около бъдещето на защитника на Челси Антонио Рюдигер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички