Сензационно: Един английски клуб вече обмисля оттегляне от Суперлигата


Сензационно: Един английски клуб вече обмисля оттегляне от Суперлигата
Снимка: Getty Images/Guliver

1913 0

Британските журналисти Оливер Холт, Алекс Уикам и Кавех Солхекол внесоха любопитна информация за Европейската Суперлига и как всичките негативни коментари влияят на 6-те отбора от Висшата лига, които са сред клубовете-основатели - Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Арсенал, Тотнъм, Ливърпул, Челси.

Според информацията, два от клубовете са много нервни покрай всичко случващо се. В клубовете се е настанило притеснение и са учудени от цялата тази реакция, като се обединяват около мнението, че не са се съгласявали за това и че лидерите при тази стъпка на английските грандове - Юнайтед и Ливърпул, са ги излъгали и прецакали.

Уикам стига и по-далеч и разкрива, позовавайки се на свои близки източници, че един от английските тимове сериозно обмисля възможността да се откаже от Европейската Суперлига. Все пак, не е ясно как може това да се случи, тъй като клубовете са подписали договори за цели 23 години за Европейската Суперлига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички