Саутхямптън отказа рано Арсенал от купата на Лигата


Саутхямптън отказа рано Арсенал от купата на Лигата

5246 0

Арсенал отпадна безлично от "Карлинг Къп" след домакинска загуба от Саутхямптън с 1:2 в третия кръг (1/16-финалите) на турнира. Арсен Венгер бе заложил на боеспособен състав, като в атака действаше Лукас Подолски, подпомаган от Росицки, Алексис Санчез и Джоел Кемпбъл. В игра се завърна доскоро трайно контузеният Васирики Абу-Диаби. Треньорът на гостите Роналд Куман също направи някои промени в тима си, но това не му попречи да спечели на "Емирейтс". Алексис Санчез откри за Арсенал в 14-ата минута, но плановете на домакините се объркаха след изравнителен гол от дузпа на Душан Тадич в 20-ата минута и гол на Натаниъл Клайн в 40-ата, довел до пълен обрат. През второто полувреме Арсенал не успя да изравни и така продължи с непостоянните си изяви за пореден сезон.

Николай Бодуров игра цял мач за Фулъм и получи жълт картон при победата с 2:1 над Донкастър, а МК Донс продължава рейда си в турнира и след като отстрани Манчестър Юнайтед в предишния кръг, днес "взе скалпа" и на Брадфорд.

В останалите днешни мачове от турнира не се получиха кой знае какви изненади, освен категоричния успех на Суонзи над Евертън с 3:0. Ливърпул пък играе продължения срещу Мидълзбро на "Анфийлд" след 1:1.

Всички резултати:

Арсенал - Саутхямптън 1:2

Кардиф - Борнемут 0:3

Дарби - Рединг 2:0

Лейтън Ориент - Шефилд Юнайтед 0:1

МК Донс - Брадфорд 2:0

Шрозбъри - Норич 1:0

Съндърланд - Стоук 1:2

Суонзи - Евертън 3:0

Фулъм - Донкастър 2:1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички