Саутхямптън - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Висшата лига?


Саутхямптън - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

1943 0

Шампионът на Англия Манчестър Сити се отправя към Южния бряг, където ще гостува на последния в таблицата Саутхямптън. Момчетата на Пеп Гуардиола нямат право на грешки, тъй като продължават да преследват първенеца Арсенал.

В момента "гражданите" се намират на втората позиция в английския елит и са с 64 точки в актива си - 8 по-малко от Арсенал. "Светците" пък са на дъното на таблицата с едва 23 пункта от 29 изиграни срещи.

Възпитаниците на Гуардиола не изпитаха проблем срещу Саутхямптън в първата среща между двата тима на "Етихад" през сезона, побеждавайки с 4:0 през октомври. Само че през януари "светците" изненадаха неприятно "гражданите", нанасяйки им поражение с 2:0 в Карабао Къп.

Срещата на "Сейнт Мери" е с начален час 19:30 (българско време) и ще може да я гледате пряко в ефира на Diema Sport 2. Сблъсъкът Саутхямптън - Манчестър Сити може да проследите и НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички