Саутгейт е напът да прати звезди на Юнайтед да гледат Световното по ТВ


Саутгейт е напът да прати звезди на Юнайтед да гледат Световното по ТВ
Снимка: Getty Images/Gulliver

1518 0

Селекционерът на "трите лъва" Гарет Саутгейт предупреди играчите, които в момента са извън състава, че имат да свършат много работа, за да попаднат сред избранниците за Мондиал 2022.

Английският гранд Манчестър Юнайтед остана само с един играч сред националите и това е капитанът на "червените дяволи" - Хари Магуайър. Останалите варианти са контузеният бранител Люк Шоу и офанзивните футболисти Маркъс Рашфорд и Джейдън Санчо, които са трайно извадени от групата на наставника. Саутгейт си сне доверието от двамата след загубения финал на Европейското първенство.

Те не успяха да направят триумф и с клубния си тим, където претърпяха тотален крах и завършиха първенството извън местата, даващи квота за Шампионска лига. Попитан дали футболистите на Юнайтед биха били по-свежи при условие, че няма да имат срещи в най-добрия европейски турнир, Гарет Саутгейт коментира пред "Ройтерс":

"Те трябва да свършат много работа, за да се върнат в състава. Мисля, че колкото по-ниско е натоварването, толкова е по-малко вероятно да се получат контузии. Надявам се, че футболистите ще са по-агресивни и борбени, но няма как да го разберем сега. Някои играчи са в най-добрата си форма, когато са в определен ритъм".

Вижте коя звезда на Реал Мадрид са харесали "червените дяволи"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички