Сари се надява на рестарт от страна на Алваро Мората


Сари се надява на рестарт от страна на Алваро Мората
Снимка: Getty Images/Guliver

1384 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари се надява Алваро Мората да бъде по-постоянен пред гола. Испанецът донесе победата на лондончани с 1:0 срещу МОЛ Види в Лига Европа, но отново не впечатли с играта си.

Сари обаче се надява това попадение да е свалило напрежението от нападателя и той да започне да бележи по-често. "Беше много важно за него да отбележи. Той изигра много добър мач и се надявам оттук насетне да успее да рестартира сезона си". Това бе едва втори гол в десет мача за рекордната покупка на "сините", който продължава да изпитва трудности да се адаптира към английския футбол.

Междувременно Оливие Жиру не е вкарвал за Челси в седем мача и е разбираемо защо Сари се радва толкова на попадението на Мората. "В момента имаме Алваро и Жиру, но трябва да играем на всеки три дни за дълъг период от време. Затова Мората е много важен играч за нас, за нашия сезон", коментира италианският мениджър. В неделя "сините" гостуват на Саутхемптън, а двубоят е от 16:15 часа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички