Кои са тримата най-добри от началото на сезона във Висшата лига?


Кои са тримата най-добри от началото на сезона във Висшата лига?
Снимка: Интернет

1697 0

Изминаха седем мача от началото на сезона в най-високото първенство на Англия, а битката между лидерите във Висшата лига става все по-ожесточена. Манчестър Сити и Ливърпул са на върха с актив от 19 точки, докато Челси заема третото място с две точки по-малко.

Именно тези три отбора показват най-силна и постоянна игра от началото на сезона, а тимът на мърсисайдци бе непобеден в първите си шест мача, докато не дойде гостуването на "Стамфорд Бридж", завършило при равен резултат.

Футболните анализатори от уважавания сайт WhoScored.com публикуваха интересна статистика след изминаването на първите седем кръга от първенството. Анализаторите посочват като най-добър играч от началото на кампанията крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг.

Англичанинът е оценен с 8,05 по скалата от 1 до 10, като зад него се нареждат крилото на Челси Еден Азар (8,02) и нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро (7,95). Именно Стърлинг и Агуеро са играчите, които са участвали при най-голям брой попадения за своя отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички