Сари: Ако Азар иска да си тръгне, трябва да го направи


Сари: Ако Азар иска да си тръгне, трябва да го направи
Снимка: Getty Images/Gulliver

1593 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари продължи словесните престрелки със звездата на тима Еден Азар. Белгиецът е трансферна цел на Реал Мадрид, като досега отхвърли две предложения от лондончани за нов договор и това сериозно поставя под въпрос бъдещето му.

Сари допълнително наля масло, като заяви, че ако Азар иска да напусне, то трябва да го направи. "Еден на 28 години. Ако той иска да си тръгне, значи трябва да го стори”, заяви Сари на пресконференцията си преди днешния мач срещу Борнемут във Висшата лига.

"Разбира се, аз се надявам това да не се случи. Надявам се той да остане тук. В момента той има потенциала да бъде най-силният футболист в Европа. Азар има 13 гола в 29 двубоя, но в последните мачове е използван като фалшива 9, което не се нрави особено на белгийския национал. 

Преди това Азар направи доста остро изказване, което със сигурност не се е харесало на мениджъра на Челси - Маурицио Сари. Ето какво бе то.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички