Реал Мадрид се съсредоточава в привличането на голямата си цел след отказа от Ериксен


Реал Мадрид се съсредоточава в привличането на голямата си цел след отказа от Ериксен
Снимка: Getty Images/Gulliver

1904 0

Реал Мадрид остава все така съсредоточен в битката за трофей от Купата на Краля и в Шампионска лига, след като изоставането им от Барселона в Ла Лига е на респектиращите 10 точки. В същото време от клуба обаче сериозн обмислят и действията си на трансферния пазар. 

Има няколко играчи, които имаха ключова роля за успехите на тима в последните няколко години като Лука Модрич и Марсело, чието бъдеще в момента не е съвсем ясно. Към двамата има сериозен интерес от Серия А. Интер се интересува от хърватина още от лятото, а спекулациите, че Марсело ще се събере с Кристиано Роналдо в Ювентус се засилват. Това означава, че при трансфери трябва да се намерят достойни заместници. 

Наред с всички тези притеснения, шефовете в Мадрид са изцяло концентрирани върху привличането на Еден Азар през лятото, пише AS. Белгиецът се намира в топ форма, а по време на Световното първенство в Русия имаше ключова роля за доброто представяне на Белгия. Договорът му с Челси е до лятото на 2020 година, като досега отхърля предложенията на лондончани за нов договор. Според специализирания сайт Transfermarkt цената на Азар е 150 млн. евро, но от Реал се надяват да осъществят сделка за около 100 млн. евро, най-вече заради изтичащия му договор.

Сега белгиецът е основната цел пред "белия балет", след като от клуба прекратиха интереса си към звездата на Тотнъм - Кристиан Ериксен. Договорът му с "шпорите", също като на Азар с Челси, е до лятото на 2020 година. От Реал обаче искат да запазят добрите си отношения с Тотнъм, които имат още от трансферите на Гарет Бейл и Лука Модрич. 

Само преди няколко дни Азар направи доста остро изказване, което със сигурност не се е харесало на мениджъра на Челси - Маурицио Сари. Ето какво бе то

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички