Салиба шокира Арсенал с претенции за новия договор, може да си тръгне през лятото?


Салиба шокира Арсенал с претенции за новия договор, може да си тръгне през лятото?
Снимка: Getty Images

2460 0

Арсенал удря на камък в опитите си да се разбере за нов договор със защитника Уилям Салиба, пише "The Sun". След като прекара предишните 3 сезона под наем, французинът дебютира за "топчиите" през отминалата вече кампания 2022/23 и се превърна в ключов играч на тима.

Спадът при лондончани през март съвпадна с контузията на бранителя и това коства титлата на тима, воден от Микел Артета. С нея триумфира отново Манчестър Сити.

В момента на Салиба му остава само една година от действащия договор с Арсенал. Той е внимателно следен от френския шампион ПСЖ. Превид това и своята важност за тима, 22-годишният футболист е поискал значително увеличение на заплатата си на "Емирейтс".

Според изданието клубът е готов да увеличи възнаграждението на защитника от 40 000 до 120 000 паунда седмично. Той обаче намира това за недостатъчно и е шокирал ръководството на "топчиите" с исканията си.

В момента двете страни не са близо до разбирателство и ако нещата не се променят, Арсенал ще бъде принуден да продаде своята звезда през лятото. А ето коя друга звезда на Арсенал може да отмъкне ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички