Салах за критиките: Не ме интересува какво очакват хората от мен


Салах за критиките: Не ме интересува какво очакват хората от мен
Снимка: Getty Images/Guliver

3353 0

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах заяви, че е твърде рано да се мисли за титлата във Висшата лига, дори ако мърсисайдци победят настоящия шампион Манчестър Сити. Двата отбора, които окупират първите две места в класирането, се изправят един срещу друг на „Анфийлд“ в неделя, а при успех мърсисайдци ще дръпнат с девет точки на съперника си.

"Хората говореха за тази битка за титлата и през декември миналата година, когато водехме с 6-7 точки, казваха, че всичко е приключило. Нищо не е приключило, става въпрос за три мача. Ако попаднеш в лош период, може лесно да загубиш аванса си. Дори при победа ни чака дълъг път, все още сме в ноември и е твърде рано да говорим за титлата“, заяви египетският национал пред Sky Sports. 

Салах има едва пет гола през настоящата кампания и отнася немалко критики за представянето си.  „Ако трябва да бъда честен, не ме интересува какво очакват хората от мен. Ако вкарвам голове и тимът печели, всичко е наред. Не трябва да ме интересува какво очакват хората от мен. Това може да сложи допълнително напрежение върху теб, а с това и да влоши представянето ти на терена. Правя това, което искам да правя и съм щастлив“, завърши той.

А какво заяви Юрген Клоп преди дербито, както и за отношенията си с Хосеп Гуардиола - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички